Oldal kiválasztása

Ezt a kezelést minden bőrtípusnál és bőrproblémánál ajánlom, mert azonnal látható, érezhető és gyors eredményt hoz.

Gyulladt, aknés bőrnél a bőrt méregteleníti, a mélyen fekvő gócokat a felszínre hozza, így megszabadulhatunk az állandó gyulladásoktól. Öregedő vagy cserzett bőrnél is szintén alkalmazható, mivel ennek a kezelésnek szarukoptató hatása van, így az apróbb ráncok eltűnnek, a mélyebbek is enyhébb kontúrt mutatnak. A keringésfokozás által a bőr feszes és fiatalos lesz, még a ráncos bőrt is gyönyörűen kisimítja.

Minden esetben a kúra ősztől tavaszig javasolt (3-6 hét), mert a hámlasztás miatt „védtelenebb” a bőr és a nyári, erős napsütés nem tesz jót a savas kezelésnek.

A kezelés 2 komponensből áll, amelyet egymásra teszünk:
1. AHA biológiai hámlasztó peeling (alma, naspolya, szőlő, citromcirokolaj), amely fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását és nem utolsó sorban gyulladáscsökkentő hatású.
2. Esemény előtti pakolás (erős paprika, csengőlinka, zsálya, diólevél, zsurló, mályva, levendulaolaj), amely erős keringésfokozó, bőrfeszesítő hatású, ezáltal a bőr megszépül, bársonyos és fiatalos lesz.

Kb. 40-45 perc után a bőrről lehúzzuk a megszáradt maszkot, majd nedves szivaccsal áttöröljük a bőrt, majd a megfelelő krémmel lezárjuk le a kezelést.

Minden esetben az első kezelést a kozmetikában végezzük, majd ezután kizárólag a kozmetikus utasításainak megfelelően kezdhető el az otthoni kezelés.

Hisztaminérzékenység esetén nem javasolt!