Oldal kiválasztása

Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

Felhasználási feltételek

A www.elixirbiokozmetika.hu weboldalon található információk nem tekinthetőek hivatalos ajánlattételnek. Az árlistában szereplő áraink tájékoztató jellegűek.

A www.elixirbiokozmetika.hu oldalon található adatok nem feltétlenül teljesek, ezért  a weboldalon szereplő leírásokért és a terméket ábrázoló képek pontosságáért felelősséget nem vállalunk.

A www.elixirbiokozmetika.hu fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalán szereplő információkat minden előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.

A www.elixirbiokozmetika.hu bármelyik oldalának megnyitásával Ön elfogadja a felsorolt feltételeket! Ha Ön bármelyik pontjával nem ért egyet, ne nyissa meg weboldalainkat!

 

Jogi nyilatkozat

Tartalom

Az egyes tartalmak kis mennyiségben szabadon felhasználhatóak, nagyobb mennyiségű idézet átvételéhez vagy profitorientált felhasználáshoz azonban az oldal tulajdonosának írásbeli engedélye szükséges. Idézetek átvétele esetén megköszönjük, ha az adott oldalon forrásként elhelyeznek egy linket, amely az oldalunkra mutat.

Képek

A honlapon található képek legjobb tudomásunk szerint szerzői jogot nem sért. Amennyiben valamely kép megjelentetése mégis szerzői jogot sért, a szerzői jog sértés nekünk történő jelzése esetén a képre mutató hivatkozást azonnal eltávolítjuk az oldalról.

A weboldalon találhatóak saját készítésű képek is, ezért a weboldalon alkalmazott képek bármely célú további felhasználása előtt az oldal tulajdonosának beleegyező nyilatkozata is szükséges.

Kérük bármely szerzői jogi probléma esetén lépjen velünk kapcsolatba.